شیرینی سنتی با طعمی ماندگار به نام لوکوم!
به گزارش همشهری آنلاین، این شیرینی ساده، اما پرطرفدار علاوه بر طعم دلپذیر، روشی آسان برای تهیه دارد که میتواند تجربهای لذتبخش برای دوستداران آشپزی باشد. در ادامهی این مقاله، طرز تهیه لوکوم خوشمزه و نرم را برای پذیرایی از مهمانانتان و یا داشتن عصرانهای جذاب و شیرین، برایتان شرح خواهیم داد. تاریخچه پخت لوکوم […]
طرز تهیه دسر خوشمزه تیرامیسو بدون تخم مرغ
به گزارش همشهری آنلاین، شاید دلایل مختلفی مانند حساسیت به تخممرغ، رژیم غذایی خاص، یا حتی سلیقه شخصی باعث میشود که به دنبال جایگزینی مناسب برای این ماده غذایی باشید. خوشبختانه، تیرامیسوی بدون تخممرغ به اندازه رسپی اصلی تیرامیسو خوشمزه است و درعینحال دستور بسیار سادهای دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه تیرامیسو […]
چطور با چغندر برگر درست کنیم؟ + فوت و فن
همشهری انلاین – از طرفی شاید در نگاه اول استفاده از موادی مانند گندم، کدو، نخود و چغندر برای پخت انواع برگر عجیب به نظر برسد اما طعمی خاص به غذا می دهد. طرز تهیه برگر چغندر یکی از این برگرهای خاص را آموزش دادهایم. آماده سازی: ۴ ساعت پخت: ۳۰ دقیقه تعداد : ۶ […]
روش تهیه تنقلات با یک میوه بهشتی
به گزارش همشهری آنلاین: ما در اینجا به شما روش تهیه چند میانوعده و خوراکی ترش و خوشمزه را آموزش میدهیم. * نام: لواشک انار مدت زمان آمادهسازی: ۶۰دقیقه تعداد نفرات: ۴نفر مواد لازم: انار متوسط: ۵ عدد شکر: به میزان دلخواه (اختیاری) آبلیمو: یک قاشق غذاخوری (اختیاری) نمک: یکچهارم قاشق چایخوری (اختیاری) روش تهیه […]
چطور پاناکوتای انار درست کنیم + فوت و فن
همشهری آنلاین: آماده کردن پاناکوتای انار در خانه کاری سریع و ساده است اما نتیجه آن، امتحان کردن طعم متفاوت یک دسر خوشرنگ اناری خواهد بود. پس دست به کار شوید و طبق این دستور، یک پاناکوتای انار خوشطعم درست کنید. نام: پاناکوتا انار آمادهسازی: ۱۲۰ دقیقه تعداد: ۸ نفر مواد لازم: دانه انار: یک […]
طرز تهیه کاستارد: دسر خوشمزه فرانسوی
به گزارش همشهری آنلاین، با یادگیری طرز تهیه کاستارد میتوانید این دسر خوشمزه فرانسوی را در خانه درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت نهایی را ببرید. در این بررسی از وبسایت «همشهری آنلاین» در مورد نحوه تهیه کاستارد صحبت میکنیم. خاستگاه کاستارد کجاست؟ کاستارد در اروپا منشا گرفته است و اولین […]
Friday, 5 September , 2025