سکته مغزی - مهر اقتصادی
تاثیر مصرف گوشت گوسفند بر افزایش ریسک سکته مغزی
سکته مغزی (Stroke) یکی از مهمترین علل مرگومیر و ناتوانی در سطح جهان است. عوامل متعددی میتوانند خطر ابتلا به سکته را افزایش دهند، از جمله فشار خون، دیابت، چربی خون بالا، سبک زندگی و رژیم غذایی. یکی از جنبههای رژیم غذایی که توجه زیادی را به خود جلب کرده، مصرف گوشت قرمز (از جمله […]
روی تلخ زندگی با یک بیماری شیرین/ چگونه دیابت را مهار کنیم؟
دیابت بهعنوان یکی از بیماریهای مزمن غیرواگیر، طی دهههای اخیر به یک چالش جدی در حوزه سلامت عمومی تبدیل شده است. این بیماری متابولیک که ناشی از اختلال در تولید یا عملکرد انسولین میباشد، با افزایش غیرطبیعی سطح قند خون، سلامت میلیونها نفر در سراسر جهان را به خطر انداخته است. بر اساس آمارهای سازمان […]
Sunday, 23 November , 2025