نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر تشدید شد
به گزارش خبرگزاری مهر، مجید باقری شربیانی، مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از کلید خوردن چهارمین طرح تشدید نظارت و بازرسی کالاهای اساسی از شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ در سراسر کشور با هدف مقابله با فروش اجباری و پدیده پشت فاکتورنویسی بهقصد گرانفروشی خبر داد و گفت: این طرح […]
ثبتسفارش شکر آغاز شد
به گزارش خبرنگار مهر، شکر یکی از اقلام اساسی خانوار ایرانی است. حدود ۱.۴ میلیون تن شکر با کشت نیشکر و چغندرقند در کشور تولید و کمتر از یک میلیون تن وارد میشود. به گفته فعالان بازار نیاز داخل به این کالا حدود ۲.۲ میلیون تن است. بنا بر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد […]
عرضه ۶۵ هزار تن برنج و شکر تنظیم بازار ماه رمضان و نوروز
ارتباط فردا: سید سعید راد، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران امروز چهارشنبه در حاشیه نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای اساسی کشاورزی از عرضه ۴۵ هزار تن برنج و ۲۰ هزار تن شکر برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان و نوروز از هفته گذشته تاکنون خبر داد و گفت: از این ۴۵ هزار تن برنج، ۲۵ […]
قیمت مصوب زولبیا و بامیه اعلام شد
علی بهره مند- رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه تهران – در گفتوگو با ایسنا، درباره قیمت مصوب زولبیا و بامیه اظهار کرد: امسال قیمت مصوب هر کیلو زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک برای فروش ۲۵۵ هزار تومان و واحدهای درجه دو ۲۰۰ هزار تومان است که نسبت به سال گذشته […]
هر کیلو گرم گوشت مرغ ۸۸ هزار تومان+جدول
به گزارش خبرنگار مهر، رصد بازار کالاهای اساسی انجام شد. با سرد شدن هوا گوشت قرمز بازار کمی افزایش قیمت داشت اما گوشت دولتی در فروشگاههای زنجیرهای با نرخ ۶۳۲ هزار تومان هر بسته دو کیلو گرمی در حال عرضه است. دی ماه میزان جوجهریزی به ۱۶۱ میلیون قطعه افزایش یافت که گوشت آن در […]
توزیع ۴ هزار تن برنج ویژه ایام پایانی سال و ماه رمضان
ارتباط فردا: جبرئیل برادری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در خصوص میزان عرضه کالاهای اساسی ویژه ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان گفت: در حال حاضر ۴ هزار تن برنج، ۲ هزار تن شکر، ۱۳۰۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۳۴۰۰ تن گوشت مرغ منجمد در مرحله نخست برای توزیع در نظر گرفته شده […]
خوردن گاه به گاه شیرینی ممکن است از حذف کامل قند و شکر برای سلامت بهتر باشد
به گزارش همشهری آنلاین دانشمندان سوئدی در یک بررسی ۲۲ ساله بر روی حدود ۷۰ هزار نفر به این نتیجه رسیدند: خوردن گهگاهی اندکی شیرینی (به جز نوشابههای شیرینشده) میتواند برای سلامت سودمند باشد. این پژوهشگران مصرف سه نوع ماده غذایی حاوی قند زیاد را بررسی کردند: تاپینگهایی مانند عسل، دسرهایی مانند نان شیرینی و […]
Monday, 8 September , 2025