غذاهای محلی - مهر اقتصادی
آش‌های اختصاصی تهرانی‌ها 26 ژانویه 2025

آش‌های اختصاصی تهرانی‌ها

به گزارش همشهری آنلاین، به‌گفته داریوش شهبازی، تهران‌شناس، ۲‌آش در بازار تهران عرضه می‌شد؛ ‌آش نذری «ابودردا» و ‌آش «کشک کله‌بره» که با کله‌بره تازه به دنیا آمده تهیه می‌شد؛ چیزی در مایه‌های کله‌پاچه که داخل‌ آش آن را می‌پختند؛ البته آبگوشتی هم در تهران پخته می‌شد در خرابات‌ به نام «دیزی‌یخنی» که این آبگوشت […]

این آش اصیل ایرانی شفابخش، بیماری‌ها را از شما دور می‌کند 13 نوامبر 2024

این آش اصیل ایرانی شفابخش، بیماری‌ها را از شما دور می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین، چغندر پخته‌شده یا «لبو» یکی از خوراک‌های بسیار مقوی است که مایه اصلی آش اوماج اصفهانی را تشکیل می‌دهد. لبو یکی از سالم‌ترین سبزیجات از خانواده اسفناجیان حاوی روی، مس، منیزیم، فسفر، ویتامین ب ۶ و تیامین است. نام دیگرش «شلغم خونین» است. چغندر قرمز پخته شده از قدیم نماد برکت […]