غذای پرطرفدار در تهران قدیم
به گزارش همشهری آنلاین، این غذا از خوراکهای سالم و خوشمزه پرطرفدار بهویژه میان فقرا محسوب میشد. هر آشپزی برای پخت عدسی، سبک و روشی به کار میبرد. یکی سیبزمینی نگینی داخلش میریخت و دیگری از عدس ریزتر برای مزه بهتر استفاده میکرد، اما عدسی که غلیظتر و رنگ و لعاب بیشتری داشت، طعمش هم […]
آشهای اختصاصی تهرانیها
به گزارش همشهری آنلاین، بهگفته داریوش شهبازی، تهرانشناس، ۲آش در بازار تهران عرضه میشد؛ آش نذری «ابودردا» و آش «کشک کلهبره» که با کلهبره تازه به دنیا آمده تهیه میشد؛ چیزی در مایههای کلهپاچه که داخل آش آن را میپختند؛ البته آبگوشتی هم در تهران پخته میشد در خرابات به نام «دیزییخنی» که این آبگوشت […]
این آش اصیل ایرانی شفابخش، بیماریها را از شما دور میکند
به گزارش همشهری آنلاین، چغندر پختهشده یا «لبو» یکی از خوراکهای بسیار مقوی است که مایه اصلی آش اوماج اصفهانی را تشکیل میدهد. لبو یکی از سالمترین سبزیجات از خانواده اسفناجیان حاوی روی، مس، منیزیم، فسفر، ویتامین ب ۶ و تیامین است. نام دیگرش «شلغم خونین» است. چغندر قرمز پخته شده از قدیم نماد برکت […]
جوجه کباب ایرانی یک بار دیگر در جهان مطرح شد
همشهری آنلاین، فاطمه عباسی: کافی است یک روز تعطیل از کنار یک پارک در همین تهران خودمان عبور کنید تا بوی جوجه کباب زغالی هوش از سرتان ببرد و دهانتان را آب بیندازد. یک غذای کاملا ایرانی که یکی از سادهترین، همگانیترین، آسانپزترین و البته محبوبترین غذایی است که نیازی به آشپزخانه و وسایل خاصی […]
Thursday, 4 September , 2025