لبنیات پرچرب - مهر اقتصادی
ارتباط مصرف لبنیات پرچرب با دیابت نوع ۲
دیابت نوع ۲ (T2D) یک بیماری مزمن متابولیک است که با افزایش سطح قند خون و مقاومت به انسولین همراه است. این بیماری یکی از مهمترین چالشهای سلامت عمومی در جهان محسوب میشود و شیوع آن با تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی افزایش یافته است.
چربیهای پنهان در لبنیات: تهدیدی برای سلامت و تناسب اندام
سالهاست که لبنیات بهویژه شیر پرچرب، پنیر، کره و خامه، بهعنوان بخشی جداییناپذیر از رژیم غذایی معرفی میشوند. تبلیغات گسترده صنعت لبنیات و حتی برخی توصیههای قدیمی پزشکی باعث شده بسیاری افراد باور داشته باشند که این محصولات برای رشد، سلامت استخوان و تأمین انرژی ضروری هستند.
Sunday, 23 November , 2025